LA MALDICIÓN DE BAEL és la nova producció de Milnotes Teatre, un túnel del terror interactiu i teatralitzat, basat en  la continuació de l´edició anterior la venganza de Tia Toña. Por i sobresalts, en un recorregut de 10 espais en què hauràs de trobar la fórmula per continuar endavant i així poder arribar a la fi del recorregut i completar la missió.

PRODUCCIÓ: MILNOTES TEATRE

DIRECCIÓ ARTÍSTICA: JOAN GARRIDO I DANI BERNABÉ

ORGANITZA: U.S. CORRÓ D'AMUNT

AMB EL SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS 

 

UBICACIÓ:
Antigues escoles i Consell de poble  de Corró d'Amunt està situat a Les Franqueses del Vallès, a 30 minuts de Barcelona. Disposa de pàrquing públic gratuït, W.C, zona de restauració i aquest any recuperem la botifarrada popular amb zona de pícnic, barres, creps i castanyes entre d’altres.

tabla preus tunel 1

Nota: Els grups seran màxim de 8 persones. Si sou menys de 8 persones us ajuntarem  a més gent. Si voleu gaudir d’un passi exclusivament  pel vostre grup i sou menys de 8 persones, haureu de comprar les 8 entrades del passi. Aquest recorregut no és apte per persones amb cadires de rodes, ja que hi ha escales.

NOVETAT  2022 - EXTREM - Per demanda d´alguns dels nostres visitants  aquest any  hem decidit ampliar l’oferta.


A partir de les 22.30 hores, el recorregut es convertirà en una experiència extrem. L´objectiu és viure l’experiència en directe i amb contacte físic amb els actors, violència simulada, moments de soledat, proves de valor, manipulació psicològica, foscor total, tracte vexatori, etc. La finalitat és acabar la història amb proves físiques/psicològiques extremes.


Experiència pensada només pels més atrevits, aquestes sessions s´activaran  a partir de les 22.35 h cada dia en grups també de 8 persones.


NOTES: Aconsellem portar roba còmoda i si voleu de recanvi. Hi haurà llums estroboscòpiques i escenes amb contingut i llenguatge explícit. Volem recordar que entreu sota la vostra responsabilitat i que l’organització es reserva el dret d’admissió així com la capacitat d’expulsar de les instal.lacions a persones problemàtiques o que no respectin les normes.

Un cop adquirides les entrades no es podran fer modificacions ni de dia, ni d’horari, ni devolucions.

 

L'entrada s'ha de dur impresa o en el mòbil i s’hi ha d’arribar mínim 20 minuts abans del vostre horari d´entrada.


ATENCIÓ: les entrades nocturnes pertanyen a la matinada del dia anterior. A les 00 h és canvi de dia. Els dies 1 i 6 de novembre no hi ha espectacle! 

normas tunel 2022

ENTRADES EXTREM: per a majors de 18 anys, únicament  podran accedir al passi, adolescents de 16 i 17 anys acompanyats d´un adult per persona. 


DURACIÓ DEL PASSATGE: 20- 25 MINUTS APROX


ESPECTACLE EN CASTELLÀ.


ZONA  DE RESTAURACIÓ-Enguany  recuperem  la zona de pícnic dintre del recinte  amb taules cadires i barres perquè pugueu gaudir d´un entrepà de botifarra a la brasa, pernil o formatge, amb una beguda llauna (refresc, aigua o cervesa). Tiquets  a 7 € anticipats o mateix dia a 8 €. També podreu trobar a la barra altres com xips, begudes, castanyes, creps de xocolata entre d´altres.


Organitza: Club de futbol de Corró d´amunt


ESPECTACLE EXTERIOR I D.J. CHERRY: En totes les sessions de l´espectacle trobareu  amenització  de cues amb actors, espectacle exterior amb foc, ballarins i altres cada 30 minuts de 19 h a 1 de la matinada. També la reconeguda D.J. Cherry ens animarà l´espera a l´entrada del passatge amb música i  versions terrorífiques de les millors pel.lícules de terror  amb base electrònica.

Detalls de l'esdeveniment

Reserves Fins:30/10/2022 02:00
Comença el:13/06/2024 12:55
Finalitza el:30/10/2022 02:00