Lloguer de Sales

Sales, Piano, Wifi, Assaigs, Càstings, Campanyes, Presentacions, Actuacions, Exposicions


Dins de l’àmbit artístic professional, si ets professor de qualsevol disciplina artística, coach, actor, director, ballarí, cantant, etc., t’oferim la possibilitat de llogar les nostres sales, on trobaràs un espai totalment adecuat, climatitzat i equipat per a poder elaborar la teva activitat.

A banda de les dues sales, totalment insonoritzades i amb parquet, també disposem d’un ampli lavabo i un camerino on els artistes es poden canviar.

A la sala gran, podràs disposar de l’ambientació necessària pel que fa a sò i il.luminació, però també d’amplis miralls i d’una tarima gran com a escenari. Si es requereix, també podem posar a la teva disposició les taules, cadires i el vestuari o atrezzo en cas que sigui necessari.

Ampliar informació?

T 93 870 17 17|  M 683 517 720 | info@milnotes.com

Li informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de MILNOTES S.C.P. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert en l'article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a MILNOTES S.C.P perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: MILNOTES S.C.P C/ JOAN PERE FONTANELLA, Nº 10, 08400, GRANOLLERS, BARCELONA o de l'email: info@milnotes.com

comparteix amb nosaltres