Expedient Jaqueline II

 

halloween2019
Amb motiu de l´èxit obtingut l’any passat amb el Túnel del terror de Milnotes i La Finca Produccions EXPEDIENT JAQUELINE, on entre altres distincions, vam ser nominats com a MILLOR HUNTER HOUSE 2018, enguany tornem a reproduir la història amb un espectacle RENOVAT I AMPLIAT, amb més recorregut, actors i efectes especials. L’ antiga mansió esdevindrà un escenari perfecte per reviure la continuació de la coneguda historia de la Jacqueline. Una historia que va omplir titulars a la seva època i que encara avui en dia ningú ha descobert què va passar realment...el que sí sabem es que tothom que s'ha endinsat en aquesta historia ha patit d'una manera o una altre la seva maledicció.

Et pensaves que ja ho sabies tot referent a l’expedient Jaqueline?....Vols saber que hi ha després de la mort?...doncs atreveix-te a entrar en aquest túnel interactiu, amb grans ambientacions, efectes especials , actors professionals i caracteritzats per a la ocasió com si de una pel·lícula es tractés. Nous personatges, noves situacions, nous efectes i sobretot, noves preguntes de les que hauràs d’esbrinar la respostes.

El túnel de Milnotes és de referència a la comarca per la seva originalitat, posada en escena, més de XI edicions , número de visitants i durada, i aquest any de nou juntament amb la Finca produccions ho allarguem més encara: més de 450 metres de recorregut en una mansió de tres plantes, on hauràs de mantenir els ulls i els sentits molt oberts.