A Foc Lent

A FOC LENT, obra de teatre per a centres docents

A foc lent és una obra de teatre pensada per a joves de cicle superior d'educació primària i d'educació secundària amb l'objectiu de fer conèixer quins són els consells que s'han de seguir per manipular material pirotècnic i per gaudir d'una revetlla amb seguretat. Dins la campanya “Revetlles amb precaució” que la Direcció General de Protecció Civil duu a terme a les escoles, aquesta peça teatral es representa en el marc de les sessions informatives que s’organitzen als diferents centres educatius del territori català.

L'obra de teatre té una durada aproximada de 25 minuts i, quan finalitza, s'obre un torn de preguntes on s'interactua amb els alumnes i es treballen els punts clau de la campanya (quines classes de petards hi ha al mercat, per a quines edats estan recomanats, com actuar davant d'una ferida per petard, etc.) En acabat, i si el centre ho permet, una colla de diables fa una demostració de com s'han de llançar els petards amb seguretat.

Milnotes vàrem ser els encarregats de fer la campanya del 2018 i aquest any 2019 també hem sigut els seleccionats per portar la campanya a terme.

El canal Taronja ens va venir a veure!!

https://www.canaltaronja.cat/central/manresa/manresa-collabora-campanya-sensibilitzacio-revetlles-precaucio-proteccio-civil/


Vídeos al Twitter:

https://twitter.com/emergenciescat/status/1136254689979379712?s=12

https://twitter.com/emergenciescat/status/1009801772888707073?ref_src=twcamp%5Eshare%7Ctwsrc%5Eios%7Ctwgr%5Enet.whatsapp.WhatsApp.ShareExtension

Consulta el dia i l'hora de cada espectacle a la nostra agenda https://www.milnotes.com/agenda